onsdag 28. april 2010

Igår kveld hadde vi sykveld igjen. Så motiverende til å komme i gang å sy. Hadde klippet opp flere ting så det var bare å sy. Ble bare ...nesten ferdig med den ene buksen. Må prøve den på etter jobb idag før den får siste finish.

Så er vi på jakt etter fine sommermøbler til terassen. Det blir så fint på det ekstra uterommet våres når det er ferdig. 

Og kjøkkenhagen vår spirer så smått ute nå. 

Herlig denne vårtiden. Mai er yndlingsmåneden synes jeg.

Snart kommer flere bilder.

søndag 18. april 2010




Her er bukse og foret vår jakke ferdig. Blir aldri helt slik som tenkt men men, det er vel endel av læringsprosessen. For et år siden hadde jeg ikke anelse om at min store hobby skulle bli sying.

Men slik ble det alså!!

Nå har jeg lyst til å sy en kjole til meg selv så får vi ser da, om det blir noe av det. 

My so called life....

Huff som dagene flyr!! Jeg drømmer om alt jeg har lyst til å lage og gjøre men tiden strekker ikke til. Jobb, 3 små, renovering av huset...... så er det leggetid.

Heldigvis blir det litt tid innimellom så jeg får holdt syingen vedlike. Men det tar lang tid med hvert prosjekt. Skal snart legge inn litt av det jeg har jobbet med.

Akkurat nå i disse dager har jeg forberedt meg til konfirmasjon til min tante-jente. Har laget et par sider scrapping med noen minner fra hun var liten til nå. Så har jeg laget et dikt som jeg skal ha med. Må jo lage noe som er gøy til gulljenta:) 

Ikveld får jeg se om jeg får lagt inn noen bilder igjen på bloggen.