tirsdag 25. mai 2010

En prøvebukse til meg selv...

Her er første prøvebukse til meg selv. Skal være posebukse. Tror jeg skal prøve å lage den ett hakk mindre neste gang. Kjempe enkel bukse å sy uten sidesømmer.  Litt vel posete denne men god til å slumre i hjemme. Applikasjonen har jeg laget selv.



mandag 17. mai 2010

Velkommen til familien Kaos!!


Da har roen senket seg 17 mai 2010. Unger trette i seng etter en lang dag med masse gøy.  For å si det slik er det en mulighet for at bloggens navn her bør hete nettopp " Velkommen til familien Kaos!"  Her er grunnen:

3 aktive flotte gutter med mye fart, vi liker at det skjer mye, og har alltid noe husprosjekt på gang. Idag på selveste 17 mai begynte det rolig med felles frokost. God tid siden klokken var 8 og toget ikke går før 11. Men uansett hvor god tid vi har blir det kaos før vi kommer oss ut døren. To store unger som skal krangle, en som ikke finner sokker, en som ikke klarer ta på skoene selv, en som skriker fordi han ikke vil ha på klær, en som løper avgårde uten jakke, hvor er fotoapparatet, har du tatt med penger, har vi alt nå??? Tell at hele familien er på plass nå....1-2-3 unger, 1 stresset mann og en stk mor med vogn og flagg. Jepp..... da var vi avgårde. HURRAAA FOR 17MAI!!!!!

fredag 7. mai 2010

Heldress i stripet velour til minstegutten. Den er så myk og deilig. Øver på glidelås-sying. Denne gang gikk det et hakk bedre enn sist så det betyr vel fremskritt:)



En oase i hagen



Samlingen av grønnsaks frø

Vi har laget oss grønnsakshage nå. Det har vært en drøm lenge, og nå er vi i gang. Det er så gøy. Har vært ute å sett på hva vi skal så, laget til med kasser og jord i hagen. Og nå begynner det så smått å spire. Tenk når ungene selv kan begynne å høste. De er veldig nyskjerrige og vet at alt som gror nede i kjøkkenhagen er spiselig. Her er noen bilder. Etterhvert vil det jo spire og bli grønt og fint nedi her.

Og ikke minst tomatplanten vår som skal stå i solveggen på terassen... mmm...

lørdag 1. mai 2010

Her er den kuleste buksen jeg noen gang har laget:)  Det stoffet er rå tøft synes jeg.




Selebukse etter sykveld

Her er min første selebukse. Den var veldig kjekk å sy. Lærer noe nytt hele tiden. Mønsteret vet jeg ikke hvor er fra for det har jeg klippet for en stund siden, men det eneste jeg har skrevet på er str 86: